Netgear router

Här på vår sida om routrar hittar du ett stort sortiment av Netgear routrar från olika butiker på nätet. Använd vår smarta sökfunktion för att filtrera för att till exempel hitta router från ett specifikt varumärke. Nedan har vi listat samtliga routrar från Netgear, tillsammans med information om dem. Klicka dig sedan enkelt vidare för att hitta den butik där du sparar mest på ditt köp.

Netgear D1500 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear D1500 router från Netgear.

Netgear D6400 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear D6400 router från Netgear.

Netgear Nighthawk AX12 RAX120 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk AX12 RAX120 router från Netgear.

Netgear Nighthawk AX1800 RAX10 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk AX1800 RAX10 router från Netgear.

Netgear Nighthawk AX4 RAX20 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk AX4 RAX20 router från Netgear.

Netgear Nighthawk AX4 RAX40 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk AX4 RAX40 router från Netgear.

Netgear Nighthawk AX5 RAX43 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk AX5 RAX43 router från Netgear.

Netgear Nighthawk LAX20 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk LAX20 router från Netgear.

Netgear Nighthawk Pro Gaming XR1000 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk Pro Gaming XR1000 router från Netgear.

Netgear Nighthawk Pro Gaming XR300 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk Pro Gaming XR300 router från Netgear.

Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500 router från Netgear.

Netgear Nighthawk Pro Gaming XR700 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk Pro Gaming XR700 router från Netgear.

Netgear Nighthawk Pro Gaming XRM570 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk Pro Gaming XRM570 router från Netgear.

Netgear Nighthawk R7100LG router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk R7100LG router från Netgear.

Netgear Nighthawk RAX200 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk RAX200 router från Netgear.

Netgear Nighthawk RAX50 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk RAX50 router från Netgear.

Netgear Nighthawk RAX80 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk RAX80 router från Netgear.

Netgear Nighthawk RS400 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk RS400 router från Netgear.

Netgear Nighthawk X4S (D7800) router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk X4S (D7800) router från Netgear.

Netgear Nighthawk X4S (R7800) router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk X4S (R7800) router från Netgear.

Netgear Nighthawk X6 (R8000) router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear Nighthawk X6 (R8000) router från Netgear.

Netgear R6400 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear R6400 router från Netgear.

Netgear R7000 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear R7000 router från Netgear.

Netgear WAC124 router

Här nedanför hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på Netgear WAC124 router från Netgear.


i samarbete med PriceRunner


Andra varumärken

Här nedan hittar du våra undersidor med routrar från även andra varumärken, inte bara Netgear. Kolla gärna in listorna för att hitta bästa priset och bästa dealen för just dig.


Amplifi ASUS AVM Cisco DLink Huawei Linksys Mikrotik Netgear Razer Synology Teltonika Tenda TPLink Ubiquiti Xiaomi Zyxel

Bästa sortimentet och billigaste priset

Hos oss på Speldator.nu hittar du alltid det bästa sortimentet med router och alltid det billigaste och bästa priset. Klicka dig gärna runt på sajten för att hitta routern som just du letar efter.


Information om produkter

Den information som presenteras om produkterna på Speldator.nu har inhämtats och sammanställts automatiskt. Detta innebär att informationen kan vara felaktig i de fall våra källor har rapporterat felaktig information. Vår avsikt är att all information på webbplatsen skall korrekt och aktuell, men kan av ovanstående anledning inte garantera tillförlitlighet eller korrekthet i den information som presenteras. Vi uppmanar dig som använder Speldator.nu att undersöka priser och informationen innan du köper någon av de produkter vi skriver om. Alla handlingar som vidtas av dig som användare av webbplatsen sker på eget ansvar. Vi bakom Speldator.nu kan därför inte hållas ansvariga för några som helst handlingar som grundas på den information som tillhandahålls här på webbplatsen.